Webkonferencer tjenester: Møder i Cyberspace

Mange virksomheder søger i dag for at reducere omkostningerne, hvor de kan. Årlige møder, kurser, produktlanceringer, medarbejder møder og andre lignende firmaarrangementer er traditionelt dyre udsagn. Webkonferencer tjenester kan reducere omkostningerne ved disse møder og sammenkomster drastisk.
En web-konference giver mulighed for grupper af enkeltpersoner i forskellige steder at have online-møder og drøftelser via world wide web. Store virksomheder, små virksomheder, familier og uddannelsesinstitutioner er alle drage fordel af denne nye form for kommunikation. De fleste webkonferencer sker i øjeblikket i erhvervslivet.
Ved at reducere mængden af face-to-face møder, er virksomheder i stand til at reducere rejseudgifterne, møde omkostninger og overhead. Webkonferencer giver samme virksomheder eller business til klient interaktion på en brøkdel af prisen.
Udnytte webkonferencer tjenester reducerer sene og fravær til firmamøder, da møderne er nemmere og hurtigere at deltage. Medarbejdere kan se på nettet, støbt på en fælles placering eller på deres egen personlige computere, afhængigt af hvordan konferencen er konfigureret. Derudover kan materialer og oplysninger deles ligeligt, gør deltagelse mere ensartet og nyttig.
Virksomheder, der specialiserer sig i at yde webkonferencer tjenester bugne på internettet. Der er en software og program til næsten enhver størrelse virksomhed, og priserne varierer så bredt som sofistikerede af softwaren. De fleste selskaber opkræve pr. minut, pr. person, eller på grundlag af en fast sats, så sørg for at gennemgå sats struktur, som det vedrører din virksomhed.
Nogle af de virksomheder, der leverer webkonferencer tjenester begrænse sig til Windows og Internet Explorer, men andre udvider Firefox og nogle af de andre browsere. WebEx virker med Internet Explorer-browseren og Windows og er en af de mest populære web webkonferencer tjenester derude. Du kan også tjekke andre udbydere, der opkræver en fast månedligt gebyr som eBoardroom Suite på omkring 250 dollar per måned, hvis du planlægger at tunge udnyttelse.
Microsoft Office LiveMeeting tilbyder brugere besøger sin hjemmeside et gratis 2 uge retssag. Du kan få din første web møde på dem. Forsøget omfatter møder med op til 10 deltagere i de første 14 dage, muligheden for at integrere en webside til dine møder og har alle deltagerne se det, anvendelse deling og levende polling kapaciteter. Efter den gratis prøveperiode, kan du beslutte at købe software eller gå med et andet flyselskab. Med deres fulde software kan du endda vælge at registrere eller arkivere dit møde.
Uanset hvilken software du vælger, undersøge omkostninger omhyggeligt. Pris planerne varierer meget, så beslutte, hvordan du vil bruge softwaren på forhånd og vælge en plan, der vil give dig den mest adgang i mindst omkostninger. Da nogle planer opkræve pr. deltager og andre opkræve pr. minut, kan forudseenhed og vælge den rigtige plan foretage webkonferencer tjenester et røverkøb!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.