Nådesløs samtaler med Dan Lok – del 2

Spørgsmål: Hvordan til at beskæftige sig med ultra skeptisk offline eller være det internetsurfere for at berolige dem og få dem til at lykkeligt åbne deres tegnebøger?

Jeg kan godt lide at “lykkeligt åbner deres tegnebøger”! Kunden bør være glade for at åbne sin tegnebog. Når business er gjort rigtigt, vinder alle og taber ingen. Er du glad for at gøre et salg, og kunden er glade for at få en god værdi for pengene.

Her er en “lille” liste over ting du kan gøre for at fjerne skepsis.

Brug testimonials

Vis et billede af dig selv

Vis et billede af dine produkter

Vis et billede af dit kontor

Din komplet adresse og kontaktoplysninger

Brug testimonials (igen!)

Brug flash lyd knapper på din hjemmeside.

Gøre en introduktion.

Tal deres sprog. (Dette går tilbage til forståelse af din målgruppe. Hvis du sælger til golfspiller, er der buzzwords, og ‘i tale’, der er specifikke for deres spil. Bruge dem i dit salgsbrev.)

Forstå deres hot knapper og skubbe dem hårdt. Når du rammer dem på de rigtige steder, vil mange af dem simpelthen ignorere skepsis.

Hvis du sælger moneymaking personale, se hvis du kan bevise dine påstande ved at vise kontoudtog, kontrol… etc.

Skrive ned hver enkelt muligt indvending dine kundeemner kan have, og adresse, konfrontere, og tilintetgøre hver enkelt indsigelser i dit salgsbrev. (Fælles indvendinger omfatter: Jeg behøver ikke din ting, jeg ikke har penge, jeg ikke behøver at handle nu, etc)

Tilbyde en penge-tilbage-garanti og ære det

Bruge udtalelser (dette er ikke en joke, du kan aldrig have for mange udtalelser)

Fortælle en historie i dit salgsbrev. (Folk kan mistillid en salgstale, men de tvivler aldrig på en historie. )

Oprette en killer bestillingsformularen. Når de skal presser hårdt at lukke, svække de fleste tekstforfattere i bestillingsformularen. Skal du sælge så hårdt på din ordre form som hele dit salgsbrev.

Spørgsmål: Hej Dan, min mand og jeg er talentfulde forfattere, der producerer enorme mængder af store indhold på en regelmæssig basis. Jeg vil desperat gerne vide, hvordan vi kan effektivisere vores indsats og kreativitet i tonsvis af velfortjent moolah.

Vi ved, hvordan du opretter, til at arbejde hårdt, og får job gjort–vi bare kender ikke hvordan man kan stoppe opfinde indtægter-stream. Vi laver en masse ændringer i 2005 – jeg ønsker at sikre de indebærer arbejde smartere, ikke hårdere.

Jeg kan helt forholde sig til din situation, fordi jeg har været der selv!

Vendepunkt i mit liv… Hvad Oprah Winfrey ville kalde en ‘pære øjeblik’… er, når jeg holdt op med at tænke på mig selv som en forfatter og begyndte at tænke mig selv som iværksætter.

Som en forfatter eller ethvert erhverv for sags skyld får du, hvad jeg kaldte “arbejdsindkomst.” Du gør et job; du får udbetalt en sorteper. Hvis du ønsker en anden buck, nødt du til at gøre et andet job i en uendelig cyklus af mere arbejde for flere penge. Det er udmattende!

Hvad du skal gøre er at oprette flere streams af indkomst i dit liv… eller mere specifikt flere streams af passiv indkomst, indkomst, der vil holde kommer uden meget konstante indsats eller tilsyn.

Når folk spørger mig, “Dan, er du en professionel tekstforfatter?” Jeg sagde altid, “Ja og nej” Til mig, forfattere er brød og iværksættere er rige.

Jeg er en iværksætter først, en marketingmedarbejder sekund, en tekstforfatter tredje. Skrivning er en færdighed jeg har, men jeg ser aldrig på mig selv som kun en tekstforfatter. Marketing er en færdighed jeg har, men jeg ser aldrig på mig selv som kun en marketingmedarbejder.

Jeg er virkelig er en professionel forretningsmand. Jeg er involveret med en hel del virksomheder ejes og drives af andre mennesker, udover kører to kompagnier.

Og helt ærligt, grunden til jeg gør helvede meget bedre end andre forfattere, der måske har 10 eller 20 år mere skriftligt erfaring end mig er ikke, fordi jeg er en bedre forfatter, en mere kreativ forfatter eller et geni til at skrive… Det er fordi jeg er et geni på business og en meget bedre forretningsmand (og med en veludviklet ego, også!)

Jeg omgiver mig med intelligente mennesker. Jeg ved, hvordan man opbygger et team. Jeg ved, hvordan at bygge virksomheder. Jeg ved, hvordan man kan udnytte andre folks penge og andre folks tid.

Plus, jeg er en temmelig god offentlig taler og leder, så jeg kan motivere og påvirke.

Jeg mener ikke at prale her, men jeg forsøger at gøre et punkt: de fleste forfattere kender intet andet, undtagen skriftligt.

Så den $64,000 spørgsmål du må spørge dig selv er, “hvordan jeg kan udnytte off min færdighed sæt til at oprette flere streams af indkomst?”

Kan du bruge dine evner til at sælge andre produkter ud over at sælge dine egne tjenester? Har du mulighed for at sælge online og offline? Kan du bruge dine evner til at skrive for iværksættere får en procentdel af de salg genereret?

Du se, hvad jeg mener? Det minut, du stoppe tænkning som en forfatter, er himlen grænsen.

Men jeg må advare dig, at overgangen fra en forfatter til en iværksætter er ikke let. Og dens absolut ikke for alle. Du bliver nødt til at tage risici… og det kan være skræmmende.

Du bliver nødt til at være villige til at forsinke tilfredsstillelse og der kan være svært i en alder af ‘Jeg vil have det nu.’ Men vær forberedt på, når du sælger et produkt, kan du ikke se overskud for måneder og måneder.

Og vil der være øjeblikke, hvor du vil føles som at give op og gå tilbage til det samme gamle, samme gamle. Du ønsker at trække dynen over hovedet, krølle i fosterstilling og gå tilbage til din varme, familiære komfortzone.

Ikke gør det! Hvis du kan ‘ hård det ud ‘ og hvis du er villig til at tage det første skridt, du vil være der meget tættere på at din ultimative mål.

Så er det korte svar på dit spørgsmål at bruge din skrive færdigheder til at bygge en forretning. Starte en virksomhed i din fritid. Udvikle andre væsentlige færdigheder, der vil gøre dig en bedre iværksætter.

Og du vil altid have din skriftligt at ‘falde tilbage på’ mens du bygger dit imperium!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.