Halloween kostume ideer er ud over scary

Halloween kostumer er kostumer, der bæres på Halloween. Denne ferie falder den 31. oktober hvert år. Selv om Halloween kostumer først blev nævnt i Skotland så tidligt som 15 85, kunne de også have været slidt tidligere. Ifølge nogle konti den første kostume slidt på Halloween var, at en fe. Ifølge nogle beretninger opstod feer på det europæiske kontinent. Dette tema er udforsket i Jack o ‘Lantern, bogen, og i filmen tilpasning.

På middelalderligt engelsk betød ordet “hedensk” oprindeligt “oplyst”. Grunden til dette var så var troen på hedninge, at verden blev skabt i enden af alder alderdom, da Gud skabte det. Alle fik evigt liv. Ifølge dem bør der ikke være smerte eller elendighed, og der ville være en ny, bedre verden fyldt med kunst, musik og spil. Disse hedninge vedtaget en række kostumer til at afspejle deres tro for at holde trit med moderne tid. Disse kostumer var farverige og ofte featured indviklede og komplekse designs.

Den “coven” er en af de mest elskede temaer for Halloween kostumer. Denne gruppe er åben for alle, herunder kristne og hedninge. Heksene fra “Witch Hunt” er nogle af de mest berømte og velkendte medlemmer af denne gruppe. Filmen og serien er stadig enormt populære. Coven omfatter også Dr. Frankenstein, Grev Dracula og Vampyrer.

Den populære “souling” Halloween kostume er en anden mulighed for børn. Gruppen omfatter typisk et eller flere børn klædt i pyjamas, bleer og et tæppe. Andre kostumer, der er “sjælfulde” omfatter spøgelset, græskar og nisser. Den mest elskede af alle “souling” udklædning sidste skoledag er “pony” kostume. Pony outfits tendens til at være hvid og har lidt eller intet hår. En “pony” kostume typisk omfatter en rød hat med æble-formede ører og en rød hat.

Den “Zit” kostume er måske den mest usædvanlige af alle Halloween kostumer. Den “zwart” er et menneskeligt hoved dækket med en stor hat. Den “Zirt” er normalt repræsenteret ved enten en antropomorfe dyr, eller en person af solide farver. Leoparden og slangen er to af de mest almindelige dyre-folk kombinationer. For at skabe unikke stilarter kan mange “zwarts” kombineres med andet dyretøj.

Der er mange skræmmende Halloween kostumer til rådighed, som du kan se. Internettet gør det nemt at shoppe fra dit eget hjem. Hvis du er på udkig efter skræmmende Halloween kostumer, skal du ikke være bange for at se online. Du er sikker på at finde noget, du både elsker og ser godt ud iført. God halloween!

Comments are Disabled