Fem trin til at starte en virksomhed

Starte en virksomhed kan være en berigende oplevelse, men det kan også være meget tidskrævende og vanskelig. Er mange ressourcer til at hjælpe dig, men information overload kan medføre, at du fra bevæger sig fremad.

At holde det simpelt er ofte den bedste måde at bevare dynamikken nødvendigt at få virksomheden i gang. Der er en række foranstaltninger for at sikre succes.

Det første skridt mod at få din virksomhed i gang er at beslutte på et navn, for eksempel “New York Landscaping.” Hvilket som helst navn, som du gør forretninger under end dit eget fornavn kaldes en “fiktiv” eller “formodet” navn, og bestemte skridt skal tages, for at du kan gøre forretninger under denne fiktive eller påtaget navn.

Afhængigt af hvor du bor, spore forskellige statslige organer som navne er tilgængelige. Se i din lokale telefonbog under regeringsorganer at finde tal, eller kontakt din lokale Secretary of State.

Kontroller, for at finde ud af, hvis det ønskede navn er blevet taget. Hvis det er tilgængeligt, skal du indsende en fiktive eller påtaget navn certifikat med staten eller lokale fiktive navn office. Nogle områder også kræver du at offentliggøre en meddelelse herom i den lokale avis om din nye antaget navnet. Både statslige og føderale lovgivning regulerer brugen af navne og “varemærker”. For at undgå konflikter med andre virksomheder, regionalt eller nationalt plan ved hjælp af din virksomheds navn eller navnene på dine produkter, kan du overveje at registrere dit varemærke på det føderale eller statslige niveau. Kontakt en intellektuel ejendomsret advokat for varemærke Søg og registrering tjenester.

Det andet skridt er at vide, at forskellige områder har forskellige licenser og tillade krav afhængigt af typen virksomhed du går ind i. De fleste virksomheder, der kræver en licens vil have en lokal licensudstedende myndighed, der kan guide dig gennem processen.

Finde ud af licenskrav på føderale, statslige, og måske endda lokale niveauer for din type af forretning og få licens. Manglende evne til at være korrekt licenseret kunne resultere i sanktioner såsom bøder, lukning af din virksomhed, og fængsling i visse tilfælde.

Det tredje skridt er at få forsikring. Når det går glat, kan forsikring synes en urimeligt byrdefuld udgift på en lille virksomhed. Men når tingene går galt, uanset om du har forsikring kan betyde, at du og din virksomhed overlever en katastrofal begivenhed som en retssag, brand eller naturkatastrofe eller ej.

Ansvarsforsikring beskytter dig mod erstatningsansvar i tilfælde af skade på andre eller skade andre personer ejendom. Ansvar forsikringsselskaber har oftest to opgaver:

1. pligten til at forsvare dig. Ansætte en advokat, hvis du få sagsøges og

2. pligten til at holde dig. Betale for skader eller skade andre. Begge opgaver er yderst vigtig, men først er ofte overset af små virksomheder.

Omkostningerne til at forsvare en retssag kan nemt løbe ind i snesevis af tusindvis eller endog hundredtusindvis af dollars selv hvis du vinder. Derfor være omhyggelig er ingen erstatning for ansvarsforsikring.

Sørg for at du har tilstrækkelig dækning for dine køretøjer og de af dine medarbejdere når bruges til forretningsformål. Du kan sagsøges og ansvarlig for skade eller skade af dine medarbejdere, hvis det er inden for kursus og omfanget af deres beskæftigelse.

Ejendom og tyveri forsikring kan være en vigtig overvejelse, samt produktansvar eller service ansvarsforsikring. Dette kaldes ofte “fejl og forsømmelser” dækning.

Interview et par lokale forsikringsmæglere og finde en der synes kyndige, og at du føler dig tryg med. Så spørg mægler til at gøre en risikovurdering for at fastslå, hvilke dækningsområder, skal du muligvis og hvorfor. Husk, at mægleren gør penge ved at sælge dig forsikringer “produkter” så sørg for at sætte spørgsmålstegn ved typerne af dækning og beløb. Hvis din mægler ikke kan forklare, hvorfor han eller hun anbefaler de typer og mængder af dækning i risikovurderingen, finde en anden mægler.

Det fjerde skridt er erkendelse og implimenting skatter. Enkeltmandsvirksomheder skal være bevidst om lokale, statslige og føderale skatter og registreringskrav til deres virksomheder.

Ansætte en revisor eller bogholder til at hjælpe med at oprette et simpelt regnskab, eller ved hjælp af en software-pakke er et godt sted at starte.

Leje en skat professionel vidende om lokale og statslige skatter vedrørende din virksomhed, eller ved at kontakte de lokale skattemyndigheder, før du begynde at generere indtægter eller expending penge kan hjælpe dig med at bevare overblikket og være klar til skat tid.

Derudover tilbyder IRS bistand til iværksættere starter en lille virksomhed i forskellige publikationer. Du kan downloade IRS offentliggørelse 334, med titlen “Skat Guide for Small Business” og publikation 583, med titlen “Skatteydere starte en lille virksomhed” på IRS-webstedet.

Det femte trin er ansættelse af medarbejdere (hvis nødvendigt). Selvom mange små forretningsfolk starter ud at køre deres egen shop, vil succes ofte bringe behovet for udvidelse. Når en medarbejder er tilføjet, skal du anskaffe et Employer Identification Number fra IRS. Du kan downloade formular SS-4 på IRS-webstedet.

I USA gør ordningen med Workers Compensation en masse for at beskytte arbejdsgivere fra retssager af medarbejdere sårede på jobbet, og giver samtidig medarbejdere med lettere kompensation for arbejdspladsen skader. Sørg for at tale med din forsikringsmægler om arbejdsskade forsikring.

Tale med din skatterådgiver, og sørg for du registrerer dig hos din tilstand for betaling af skatter, arbejdsløshed kompensation.

Download IRS Form W-4 på IRS-webstedet til at tage sig af medarbejder fejlårsager. Du bør få kopier af INS Form I-9 til at kontrollere dine medarbejderes adgang til beskaeftigelse i USA.

Endelig, spørgsmål vedrørende fejlagtige opsigelse, diskrimination, chikane på arbejdspladsen og andre juridiske spørgsmål er kommet i forgrunden i dagens erhvervsklima. Sørg for at du har en beskæftigelse aftale, der staver om din medarbejder er “at-vil”. ex: kan være lad gå til enhver tid uden årsag, eller betingelserne for medarbejderens kontrakt til beskæftigelse.

Sørg for at du udkast til medarbejder retningslinjer eller en beskæftigelse manual til at sørge for, at der ingen misforståelser om hvilke forventninger, regler og ansvar er på plads. Dokumentere alle spørgsmål vedrørende dine medarbejdere godt og være proaktiv om håndtering af tvister. Lidt planlægning i begyndelsen kan spare en masse hovedpine og juridiske regning senere.

I konklusion – er leje uafhængige entreprenører ofte en god måde at undgå de administrative byrder for ansættelse af medarbejdere, men vaccinen. Der er mange faldgruber at ansætte en uafhængig kontrahent, der er for alle henseender en medarbejder. Tale med en advokat og din skatterådgiver, om der er en medarbejder versus en entreprenør.

Copyright © 2005 Abe Nathalie

Du kan offentliggøre denne artikel i din ezine, nyhedsbrev på dit websted, så længe bylinen er inkluderet og artiklen er indeholdt i det hele. Jeg spørger også, at du aktivere nogen html links findes i artiklen og i forfatterlinjen. Behage sende en høflighed link eller en e-mail, hvor du udgiver: support@multiplestreammktg.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.