Få realiseret havedrømmene

Når foråret og sommeren står for døren, betyder det for mange danske husejere, at det er tid til at klargøre haven. Hvad end det drejer sig om at få lagt fliser på terrassen, at få plantet blomsterne ud i krukker, at få bygget et drivhus til køkkenhaven eller at få investeret i en gasgrill til lunere aftner, så kan det hurtigt blive en dyr affære at få gjort haven sommerklar. Særligt hvis du ikke har erfaring med gartneri eller håndværk og vil søge hjælp udefra. Hvis du vil have gjort noget ved projekterne, inden haven skal i brug, men pengene ikke rækker, kan du hurtigt tage et Lån gratis i 30 dage. På den måde kan du komme godt fra start og få glæde af haven hele sommeren.

Planlæg arbejdet

Når du skal have gang i flere projekter på én gang eller lige efter hinanden, kan det være en god idé at lægge en plan for, hvordan arbejdet skal forløbe. Det kan være, du skal have fat i gartnere eller håndværkere, som også skal have deres kalendre til at gå op. Det kan også være, nogle ting rent praktisk skal gøres før andet, så hele kabalen kan gå op. Derfor er der nogle ting, der kan være gode at tænke over, når du planlægger:

  • Først skal du finde ud af hvilke opgaver og investeringer du helt konkret vil gøre. Ville køkkenhaven blive meget federe med et drivhus, så du er garanteret krydderurter og tomater, hver gang der skal kokkeres? Er grillen stor nok til at grille bøffer til venner og familie? Er bedet frodigt nok til at være udsigten for det meste af sommeren?
  • Herefter kan du overveje, om du er rustet til at klare opgaverne selv. Kan du selv bygge drivhuset eller skuret? Og er du frisk på at få jord på hænderne, når bedet skal planets? Kan du selv styre hækkesaksen, når hækken skal trimmes?
  • Til sidst kan du tænke over, hvorvidt det er en god idé at løse opgaverne i en bestemt rækkefølge. Så drivhuset for eksempel ikke står i vejen, når hækken skal trimmes.

Comments are Disabled